Yoga Enschede

Crystal Yoga EnschedeBen je geïnteresseerd in yoga in Enschede? Yoga is een eeuwenoude wijze van ontspannen en in contact komen met jezelf, anderen en de omgeving om je heen. Naast dat het een milde manier is om je te helpen versterken en tot jezelf te komen, geeft het uitoefenen van yoga een bijzondere innerlijke kracht. Bij Crystal Yoga is dit een weg naar innerlijke vrijheid. Hatha Yoga (zon en maan, yin en yang) biedt je de mogelijkheid je innerlijke balans te (her)vinden.

Na een hectische werkdag of werkweek is het fijn om even weer tot jezelf te komen tijdens yoga in Enschede. Hatha Yoga betekent naast het tot jezelf komen ook het bij elkaar brengen, harmoniseren en het balanceren van de twee krachten in jezelf.

Deze twee krachten, yin en yang, brengen je dichter bij elkaar waardoor je beter in balans bent. Yoga in Enschede wordt vaak geassocieerd met ‘zweverig’, waarbij ik je graag het tegendeel bewijs. Je leert je geest juist begrijpen, voelt je sterker en je gedachten tot rust te laten komen.

Mijn Hatha yogalessen in Enschede bestaan uit een aantal essentiële onderdelen waaronder de houdingen (Asana’s), de ademhaling, ontspanning en meditatie. Er is geen verschil tussen beginners en gevorderden, een ieder ontspant en spant zich in vanuit zijn/haar eigen basis. Wil je eerst eens kennis maken met yoga in Enschede? Een proefles is gratis.

Lestijden en locatie

Maandag 9.30 – 11.00 Ruimte voor Balans Potsweg 15a, Enschede
Woensdag 20.15 – 21.45 Ruimte voor Balans Potsweg 15a, Enschede

Tarieven yoga in Enschede

10 rittenkaart (12 weken geldig) €105,= voor 1,5 uur les in Enschede
10 studenten rittenkaart (12 weken geldig) € 85,= op vertoon studentenpas
Losse les € 12,50
Proefles Gratis

Tarief privé yogalessen

Het tarief voor een privé yogales wordt in overleg bepaald. Dit is afhankelijk van de wensen, mogelijkheden en behoeften van jou.

Aanmelden of meer informatie over yoga ontvangen?

Wil je graag kennis maken met Hatha yogalessen in Enschede? Meld je aan via onderstaand formulier of bel mij gerust op 06-45633867.

Naam*

Emailadres*

Telefoonnummer*

Ik wil graag:

Uw bericht