XL Yin Yogales met kristallen klankschalen

 

Een XL Yin yoga workshop gegeven door Romeo en Lotte van YogaSpark en Elly Groot van Crystal Yoga. Elly zal op haar 10 kristallen klankschalen de asanas (houdingen) muzikaal begeleiden.

 

 

Bij Yin yoga houden we de zittende en liggende asana’s wat langer (3-7 min) aan.
Hierdoor kunnen we onze spieren meer laten ontspannen. Dat werkt door in de dieper gelegen weefsels, vooral ook op ons bindweefsel waardoor onze energiebanen extra gestimuleerd worden.
De bijzondere combinatie van zuivere kristallen klanken tijdens de houdingen zorgen dat de energie in je lichaam tot op cel niveau in beweging komt. Het zorgt voor een diepte ontspanning in je yoga beoefening. We leggen het accent deze avond op het gebied van de heupen en ons hartcentrum.

De les eindigt liggend met een helende klankschaalreis, deze klankreis is uniek en geeft precies wat jij op dat moment nodig hebt.
We zullen in deze workshop aan het einde van het jaar aandacht besteden aan loslaten, zowel op lichamelijk- als emotioneel- en energetisch niveau. Loslaten van dingen die je niet mee wilt nemen naar het nieuwe jaar. Zodat je als nieuw aan 2018 kunt beginnen.

We sluiten deze bijzondere les samen af met een kopje thee en wat lekkers.
We zien je graag 1 december om 19.00 uur.

Wil je zeker zijn van je een plek, reserveer dan je matje door vooraf de betaling te doen.

De kosten voor deze les zijn € 22,50 en dit kun je of voorafgaand overmaken op ons rekeningnummer Crystal Yoga banknummer: NL66 INGB 0006 605987 of
Yogaspark NL61TRIO0338666486
of door contant betalen voorafgaand aan de les.

Aanmelden kan via:
info@yogaspark.nl
info@crystalyoga.nl of bel 06-456 33 867

Vrijdag 1 december 2017 van 19.00 tot 21.30 uur
Locatie: Ruimte voor Balans, Potsweg 15 a in Enschede.

Yogamatten, kussens en dekens zijn aanwezig.
Trek makkelijk zittende kleding aan, vooral een dikke trui en sokken. Vanwege het rustige karakter van de les heb je sneller kans om af te koelen.

Namasté,
Elly
Romeo
Lotte

Delen met:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+