Stoelyoga Enschede

Vanaf november 2018 start Crystal Yoga naast Losser ook in Enschede met een wekelijkse stoelyogales.

Stoelyoga is geschikt voor mensen die niet lang kunnen staan, of het lastig vinden de oefeningen op de mat uit te voeren. Ook is Stoelyoga een uitkomst als je een chronische aandoening hebt, bijvoorbeeld fibromyalgie, gewrichtsklachten of bekkenbodeminstabiliteit of herstellende bent van ziekte. Heb je geen beperking, maar vind je het gewoon prettig en relaxed de houdingen vanuit de stoel uit te voeren, wees welkom!

Een stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van zachte oefeningen, bewust leren ademen, meditatie of ontspanningsoefeningen. Er worden zowel zittende als staande houdingen aangeboden. Alles binnen je eigen mogelijkheden.

Een les is erop gericht om spieren en gewrichten soepeler en sterker te maken. Je leert spanning los te laten en je concentratie en motoriek te verbeteren. En Stoelyoga is vooral ook leuk 😊.

Kom je ook meedoen met de Stoelyoga? Voel je welkom. Proefles is altijd gratis!

Stoelyogales wekelijks op maandagochtend van 11.30 – 12.30 uur in ENSCHEDE.

Info en opgave: Elly Groot 06 – 456 33 867
Meer informatie over stoelyoga vind je hier.

Prijzen zie: praktische informatie.

Locatie: Ruimte voor Balans, Potsweg 15a in Enschede.
Het pand ligt tussen woonhuizen in en ligt iets van de weg af. Bij binnenkomst ga je direct de linkerdeur door. Daar vind je de stoelyoga ruimte.
Stoelen, matjes, dekens zijn aanwezig. Er is een kleedruimte aanwezig. Het is prettig als je dikke sokken aantrekt en makkelijk zittende kleding in laagjes aan hebt.

 

 

Delen met:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+