Praktische informatie

Hieronder vindt je praktische informatie over o.a. tarieven en locaties van Crystal Yoga activiteiten.

YOGA
TARIEF PRIVE YOGALESSEN Tarief wordt in overleg bepaald. Dit is afhankelijk van de wensen, mogelijkheden en behoeften van jou.
SPELREGELS ABONNEMENT YOGAKAART
  • De lessen worden bij voorkeur per bank betaald voor aanvang van de 1ste les van het abonnement van 10 yogalessen.
  • Iedere keer tekent de deelnemer bij de docent de les af op de lijst. Zo weet iedere deelnemer precies hoeveel lessen er nog op de rittenkaart staan.
  • De 10 rittenkaarten is in de vorm van een abonnement en lopen aansluitend door! Tenzij er uiterlijk 4 weken voor het einde van de abonnementen kaart is aangegeven dat de deelnemer de lessen (tijdelijk) stop wil zetten. Opzeggen van de lessen dient minimaal 4 weken tevoren per email of schriftelijk te gebeuren. Gedeeltelijk gebruikte rittenkaarten worden niet gerestitueerd.
  • Heb je niet opgezegd 4 weken tevoren en stop je toch, dan betaal je 50% van de totale rittenkaart.
  • Als je een keer niet kan op de eigen lesdag en tijd mag deze les gevolgd worden op een andere dag, tijd en locatie.
INDIVIDUELE en COACHING SESSIES
INFORMATIE Individuele sessies met mogelijkheden voor o.a. nidra Yoga, kristallen klankschalen, yoga en meditatie en ademcoaching. De praktijk leert dat je met ademcoaching gemiddeld 3 sessies nodig hebt om de techniek te leren om zelf thuis te kunnen oefenen.
TARIEVEN Kosten € 80,=. Duur van een sessie is ongeveer 1,5 uur met voor- en nagesprek. Wil je korting? Koop dan een 3x sessiekaart. Deze kost € 220,= en is 1 jaar geldig.
LOCATIE De individuele sessies zijn in de praktijk aan huis bij Crystal Yoga in Enschede. Het kan in overleg ook bij je thuis gedaan worden of op een andere locatie naar jouw wens. Als de sessie op locatie is komen hier reiskosten en/ of tijd bij. Alles is in overleg met de client.
LET OP Afspraken voor individuele klankschaalsessies, ademcoaching, nidra yoga en privé yogalessen dienen minimaal 48 uur van te voren te worden afgezegd, anders worden deze in rekening gebracht.
   
BETALING
De yogalessen kunnen bij aanvang van de 10 rittenkaart bij voorkeur per bank worden betaald. Losse lessen kunnen contant betaald voorafgaand aan de les. Als je per bank betaald dit graag o.v.v Crystal Yoga met je naam en de dag en plaats vermelden waar je je yogalessen gaat volgen. Alle workshops van Crystal Yoga kunnen vooraf per bank of bij aanvang workshop contant worden betaald. De individuele sessies in de praktijk kunnen vooraf per bank worden betaald of contant. Crystal Yoga Banknummer: NL66 INGB 0006 605987
KLEDINGADVIES
Trek voor een yoga- of meditatieles makkelijk zittende kleding aan, meerdere laagjes is vaak het prettigst. Vergeet ook niet een warme trui of vest mee te nemen voor de ontspanningsfase. Ook voor de klankschaal sessie en ademcoaching is het fijn om makkelijk zittende kleding aan te hebben. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn belangrijk bij alle activiteiten van Crystal Yoga.
BRONNEN

Boeken:
Meditatie, de eerste en de laatste vrijheid, OSHO ISBN 90-5980-038-9

Yoga, Inge Schops ISBN 978-1-4075-9423-1

Bekijk hier de algemene flyer en hier de kristallen klankschaal flyer van Crystal Yoga.
Dank Martin van Egmond van WHSPR Creatie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen neem dan contact op met Crystal Yoga.