Nidra Yoga najaar 2019

Heb je zin in even helemaal niets? Een ontspannen moment alleen voor jezelf?
Je bent van harte welkom bij Nidra Yoga lessen in Losser en Enschede.

Zou je een doeltreffend middel willen hebben dat je helpt om rustig en kalm te blijven in uitdagende levens omstandigheden? Is het voor je moeilijk om echt diep te ontspannen? Heb je last van stress, angsten, slaapproblemen, Burn-out of depressieve gevoelens? Dan kan Nidra Yoga wellicht iets voor jou zijn.

Nidra yoga is een eenvoudige en effectieve techniek om diep te ontspannen waarbij het zenuwstelsel kalmeert en een helderheid van geest geeft die te vergelijken is met de meditatieve staat. Het versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Deze diepe ontspanningsoefening mag je liggend ervaren, als een cadeautje aan jezelf. Je hoeft alleen maar te luisteren naar mijn stem. De Nidra Yoga bestaat uit een aantal fasen in een vaste volgorde waar ik je doorheen begeleid met mijn stem. Bij Nidra Yoga “pendelen” lichaam en geest heen en weer tussen ontspanning en halfslaap.

Na Nidra Yoga van 35- 40 minuten, blijkt door wetenschappelijk onderzoek, dat je je even opgeknapt en ontspannen voelt als na 2- 4 uur slaap.

We starten de les met wat zachte losmaak oefeningen om daarna te gaan liggen en naar mijn stem te luisteren.

Zeker ook geschikt voor mensen die nooit yoga hebben gedaan.

Leuk om je te ontmoeten op de Nidra Yoga , de niets doen alleen maar ligochtend.

 

WAAR: LOSSER

“Kasteelzaal” Brinkstraat 30, 7581 GD (kelder fourniturenzaak 2BLeaf).

Wanneer: VRIJDAGOCHTEND. 

27 september, 18 oktober en 22 november 2019.      Tijd:  10.30 – 12.00 uur.

Houdt de actuele data in de gaten op: www.crystalyoga.nl

Bijdrage: € 18,50 per persoon.

 

Meenemen of aandoen: Trek makkelijk zittende (yoga) kleding aan. Een deken of warme trui en sokken zijn fijn. Tijdens de Nidra Yoga heb je het sneller koud omdat je stil ligt. Als je een tuinkussen of matrasje meeneemt weet je zeker dat je zachter ligt. Eventueel een kussentje voor onder je hoofd (op de locatie zijn er een paar) en/of een handdoek die je opgerold onder je knieholtes kunt leggen; dit is zeker fijn als je rugklachten hebt.

Info en aanmelden: info@crystalyoga.nl of bel met Elly 06-45633867
Enschede

Delen met:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+