Nidra Yoga Enschede en Losser najaar 2018

Heb je zin in even helemaal niets? Een ontspannen avond alleen voor jezelf?

Je bent van harte welkom bij Nidra Yoga lessen in Enschede en Losser.

Zou je een doeltreffend middel willen hebben dat je helpt om rustig en kalm te blijven in uitdagende levens omstandigheden? Is het voor je moeilijk om echt diep te ontspannen? Heb je last van stress, slaapproblemen, angsten, Burn-out of depressieve gevoelens? Dan kan Nidra Yoga wellicht iets voor jou zijn.

Nidra yoga is een eenvoudige en effectieve techniek om diep te ontspannen waarbij het zenuwstelsel kalmeert en een helderheid van geest geeft die te vergelijken is met de meditatieve staat. Het versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Deze diepe ontspanningsoefening mag je liggend ervaren, als een cadeautje aan jezelf. Je hoeft alleen maar te luisteren naar mijn stem. De Nidra Yoga bestaat uit een aantal fasen in een vaste volgorde waar ik je doorheen begeleid met mijn stem. Bij Nidra Yoga “pendelen” lichaam en geest heen en weer tussen ontspanning en halfslaap.

Na Nidra Yoga van 35- 40 minuten, blijkt door wetenschappelijk onderzoek, dat je je even opgeknapt en ontspannen voelt als na twee of drie uur slaap.

We starten de les met wat zachte losmaak oefeningen om daarna te gaan liggen en naar mijn stem te luisteren.

Zeker ook geschikt voor mensen die nooit yoga hebben gedaan.

Leuk om je te ontmoeten op de Nidra Yoga , de niets doen alleen maar ligavond.

 WAAR:

Landgoed Algoed, Burgermeester Stroinkstraat 411, 7547 RH  ENSCHEDE
Iedere 3e DINSDAG van de maand:

18 september, 16 oktober, 20 november en 18 december 2018.

Tijd:                19.30 tot 21.30 uur (Inloop vanaf 19.15 uur)

Landgoed ALGOED: voor sommige routenavigatieprogramma’s:   Lutje Esweg 10, 7547 RM Enschede
LET OP, de route naar ons vanuit Enschede is gewijzigd. Je moet nu rijden via industrieterrein (HST) Transportcentrum om op de Burg. Stroinkstraat te komen!

De data voor Nidra Yoga bij Het Zentrum, in de “Kasteelzaal” Brinkstraat 30, 7581 GD in LOSSER zijn of op een dinsdagavond of op een vrijdagochtend.
Je loopt door de steeg naast winkel “Het Zentrum” en fourniturenzaak 2BLeaf. Dan de 1e houten poortdeur links, en dan ga je de achterdeur van de winkel door. Je loopt de trap af naar de Yogakelder oftewel ‘de Kasteelzaal’.

Houdt de actuele data in de gaten op: www.crystalyoga.nl
Nidra Losser:
Vrijdag 14 september, 19 oktober, 21 december van 9.00- 11.00 uur.
Dinsdag 13 november van 19.30 – 21.30 uur.                   

Bijdrage:         € 17,50 per persoon.
5 rittenkaart voor Nidra en klankavond € 70,= i.p.v. € 87,50. Je betaald dan € 14,= per avond.

 

 

Meenemen of aandoen: Trek makkelijk zittende (yoga) kleding aan. Een deken of warme trui en sokken zijn fijn. Tijdens de Nidra Yoga heb je het sneller koud omdat je stil ligt. Als je een tuinkussen of matrasje meeneemt weet je zeker dat je zachter ligt. Eventueel een kussentje voor onder je hoofd (op de locatie zijn er een paar) en/of een handdoek die je opgerold onder je knieholtes kunt leggen; dit is zeker fijn als je rugklachten hebt.

Info en aanmelden: info@crystalyoga.nl of bel met Elly 06-45633867

Delen met:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+