Kunst, kerst en yoga…. Welkom op onze Christmas fair!

Kunst, kerst en yoga… welkom op onze Christmas Fair!

Op zaterdagmiddag 16 december 2017 is de lesruimte van Yogalicious sfeervol verlicht voor een heerlijke middag speciaal voor jou! We steken de kaarsen aan en komen even helemaal in het hier en nu. Een rustpunt net vóór de drukke feestdagen!

We ontvangen je om 13.00 uur met een kopje thee met lekkernij en verwennen je daarna met een fijne yogales, die we afsluiten met de kristallen klankschalen van Elly van Crystal Yoga.

Vanaf 15.00 uur geven we het podium aan kunstenares Anneke Dijkhuis. Zij vertelt iets over haar werk en neemt haar mooie schilderijen, prachtige glazen kandelaars en unieke glazen sieraden mee naar de fair.
Anneke laat zich bij het maken van haar kandelaars inspireren door de vele reizen die zij heeft gemaakt in haar periode als reisadviseur. Elk object is uniek in vorm, kleur en uitstraling.

Ook Anneke’s schilderijen zijn prachtig! Veel van haar doeken sluiten aan bij de onderwerpen van de kandelaars en kunnen dus heel mooi gecombineerd worden. De doeken zijn er ook in een klein formaat, waardoor kunst betaalbaar blijft voor iedereen.

We geven je volop de tijd om al dat moois uitgebreid te bekijken en dat ene unieke cadeau voor de feestdagen aan te schaffen. Geniet ondertussen van een glaasje fris of wijn met een lekker hapje erbij en ga daarna helemaal blij weer naar huis…

We ronden deze fijne middag af om ongeveer 17.00 uur

Voor al dit heerlijks vragen wij een VRIJE GIFT om onze kosten te dekken. Neem verder contant geld mee als je iets moois wilt kopen bij Anneke.

Wil je meedoen, meld je dan even aan, dit in verband met de catering. Voor de yogales en klankschalen hebben we plaats voor maximaal 22 deelnemers!

Wil je alleen de prachtige kunstwerken van Anneke komen bewonderen, dan is de inloop vanaf 15.00 uur.

Wees van harte welkom!

Astrid van Egmond | http://www.yogalicious.nl/
Elly Groot | www.crystalyoga.nl of bel 06-456 33 867
Anneke Dijkhuis | http://www.glaaz.nl/

Delen met:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+