Kristallen klankschaalconcert en hartchakra meditatie

Op donderdagavond 27 november neemt Elly Groot je mee op een bijzondere reis door je eigen lichaam. We beginnen met de hartchakra meditatie. Deze eenvoudige adem- en bewegingsoefening kan je helpen om innerlijke spanningen te bevrijden en je hart energie weer vrij te laten stromen. Er zijn dan geen blokkades meer en zo kan je je diep verbonden voelen met jezelf en anderen.

Na deze meditatie kun je heerlijk bijkomen op een matje en je laten meevoeren op de trillingen en klanken van de kristallen klankschalen.
Elly bespeelt haar tien kristallen klankschalen op intuïtieve wijze. Als ze samen bespeeld worden ontwikkelt zich een wonderbaarlijk harmonisch en energetisch klankspel. Daarnaast gebruikt ze ook andere harmonische instrumenten. Het bespelen van de kristallen klankschalen is een soort trillingstherapie. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. De trillingen geven het hele lichaam een subtiele interne, cellulaire massage.

De zuivere klanken en vibraties van de kristallen klankschalen hebben een rustgevende en helende werking op zowel geestelijk, emotioneel, lichamelijk en spiritueel niveau.

Super leuk ook jou te ontmoeten op Landgoed Algoed!

Wil je zelf iets meenemen om op én onder te liggen, bijvoorbeeld een yogamatje of een tuinkussen en een fleecedeken, zodat niets je in de weg staat volledig te ontspannen tijdens het klankconcert. Ook sloffen of dikke sokken zijn aan te bevelen.

Elly werkt met de Kristallen klankschalen in groepen, maar ook in haar praktijk op individuele basis als mensen een hulpvraag hebben, of gewoon heel diep willen ontspannen.
Daarnaast geeft Elly in Losser en Enschede Yogalessen en OSHO actieve meditatieworkshops, maar ook yogadagen en meditatieweekenden. Meer info: https://crystalyoga.nl/
Plaats: Landgoed Algoed, Enschede -Twekkelo
Datum: Donderdag 27 november
Aanvang: 20.00 uur tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Kosten: € 12,50

AANMELDEN NODIG!
Via: info@crystalyoga.nl of bel met Elly: 06-45633867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *