Kristallen klankschalen

Kristallen klankschalen zijn wit of KLANKSCHALEN Crystal Yoga WEBdoorzichtig en rond van vorm. Ze zijn gemaakt van 99,99% puur kwartskristal, 'bergkristal'. De schalen worden door musici op de juiste toonhoogte geslepen en op de juiste zuiverheid afgestemd. Het bespelen van de kristallen klankschalen is een soort trillingstherapie. Deze trillingen zorgen voor een subtiele interne, cellulaire massage. In mijn sessies bespeel ik de kristallen klankschalen op intuïtieve wijze. Daarnaast gebruik ik ook andere harmonische instrumenten.

 

De klanken van de kristallen klankschalen hebben een rustgevende en helende werking. Op zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

"Elly's kristallen klankschalen zijn wonderlijke instrumenten. De klanken laten je telkens weer een reis maken naar je innerlijke zijn. Vele keren de klanken mogen ervaren en het brengt mij steeds weer wat op dat moment voor mij nodig is. De liefde en het licht die tijdens een klanksessie doorkomen zijn duidelijk voelbaar", Arij

 

Energie en trilling

Alles in het Universum bestaat uit energie, alles is trilling, ook klank is energie. Elk persoon en elk object heeft zijn of haar eigen trilling en bij een goede balans zijn deze trillingen dan ook in harmonie.
Wanneer een orgaan of deel van het lichaam niet meer synchroon met de rest meetrilt, raakt het in onbalans en kan er een gevoel van onbehagen ervaren worden. Een lichaam verkeert in gezonde staat wanneer de resonantie (trilling) van iedere cel en ieder orgaan harmonisch overeenkomt met het hele menszijn.

Klankschalen en ons lichaam

Als je deze kristallen klankschalen aantikt of aandraait met speciale ‘kloppers’ brengen zij hoogfrequente trillingen en krachtige, pure klanken voort, vergezeld van harmonische boventoonklanken.
Het lichaam bestaat voor 70% uit water en kristallijnen structuren waardoor trillingen door het hele lichaam (via zenuwstelsel naar organen, botten, bloed, hersenen en zelfs DNA) heen kunnen dringen.Als je je realiseert dat klank (trilling) zich ruim 4 keer sneller door water verplaatst dan door lucht (1424m. per seconde tegen 335 m. per seconde) kun je je voorstellen hoe diep de werking van dit instrument is.

Als klankschalen samen bespeeld worden ontwikkelt zich een wonderbaarlijk harmonisch en energetisch klankspel. Het leuke is ook dat we niet alleen met onze oren luisteren, maar met ons hele wezen, dus ons hele lichaam absorbeert de trillingen. In het algemeen hebben hogere tonen een verkwikkend en reinigend effect op het lichaam, terwijl diepe tonen meer ontspannend en aardend werken. Iedereen heeft een eigen reactie op de trilling en de tonen, dus de werking van klankschalen kan bij de een heel anders zijn dan bij de ander.

Effecten van de kristallen klankschalen

Het bespelen van de kristallen klankschalen is een soort trillingstherapie. Via deze krachtige en pure trillingen wordt een subtiele interne, cellulaire massage gegeven.
Zingende schalen kunnen gedachten, gevoelens, emoties, beelden en zelfs muzikale trance oproepen. Veel mensen krijgen de ervaring alsof hun geest is aangeraakt, of er kan diepe vrede ontstaan.
Over het algemeen hebben klankschalen een algehele rustgevende en helende werking op lichaam, geest en de aarde.

De schalen werken op meerdere niveaus:

• Geestelijk (verbeteren innerlijke balans, rust, ontspanning, creativiteit, vertrouwen)
• Emotioneel (stimulering en loslaten blokkades en de verwerking ervan)
• Lichamelijk (ziektes, kwalen, lichamelijk ongemak kunnen worden geheeld)
• Spiritueel (het je verbonden voelen met jezelf en het leven)

Neveneffecten:
Als een geluid cq. trilling door jou als onaangenaam wordt ervaren dan komt dit omdat je geconfronteerd wordt met een energetische blokkade in je lichaam.
Het regelmatig luisteren naar deze frequenties en geluiden kunnen blokkades uiteindelijk opheffen, waardoor je energetisch herstelt en je fysieke en psychische klachten geheeld kunnen worden.
NB De Kristallen Klankschalen klanksessie kan naast een reguliere behandeling worden ingezet ter genezing of ondersteuning van ziektes, maar niet als vervanging ervan. Raadpleeg altijd een arts bij ziektes of ander ongemak!
Meer info over klankschalen lees je op: www.deklankschaal.nl en www.levenslicht.net

Crystal Yoga & Kristallen Klankschalen

Ik werk met 10 kristallen klankschalen:
7 klankschalen die zijn afgestemd op de 7 hoofdchakra’s in ons lichaam en 3 DNA klankschalen. De klankschalen bespeel ik op intuïtieve wijze. Naast klankschalen gebruik ik ook andere, harmonische instrumenten.

Kristallen Klankschaal sessies

Wil je de ontspannende, zuivere en helende klanken van de kristallen klankschalen ervaren? Een individuele healing sessie duurt ongeveer 1,5 uur (inclusief voor- en nagesprek).
Het is ook mogelijk om samen met een groep bij jou thuis, of in een andere daarvoor geschikte ruimte, heerlijk comfortabel en ontspannen te luisteren naar de kristallen klankschalen en de zuiverende, rustgevende en helende effecten ervan te ervaren.
Een groepsklankreis of klankconcert op maat is daarnaast mogelijk bij bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid, zoals een (thema)feest, avondwake, begrafenis of bedrijfsteambuilding. Maar ook voor patiënten in bepaalde instellingen zijn de concerten geschikt.


Voor info over de mogelijkheden en prijzen stuur je een mailtje naar info@crystalyoga.nl of vraag je dit op via de contactgegevens.

Ervaringen van deelnemers Kristallen Klankschaalsessies

Wendy: “Elly werkt liefdevol en open met haar kristallen klankschalen. Ik vond het heerlijk, de trilling en klanken die dwars door mijn lichaam gingen. Haar intuïtieve aanpak is merkbaar: ik kon tijdens en na de sessie veel ervaren, maar was erna ook erg ontspannen, alsof het dan pas begint. Dagen erna merkte ik nog het effect: ik was meer in een flow en er zijn dingen in mijn leven gebeurd, in gang gezet. Elly, dit is zo waardevol, ga hier mee door, enorm bedankt!”

Sabine: “Afhankelijk van de chakra schaal die Elly bespeelt, voel ik mij loom of juist heel energiek. In elk geval geeft het rust en kracht.”

Marijke: “Jouw individuele sessie heeft me heel goed gedaan, Elly! Mijn lijf kwam in totale rust, ik was na afloop rustiger in het uiten van mijn gevoel, ik voelde ook meer en heb dit ook geuit. Verder was ik in liefde met mezelf. Ook had ik meer energie. Ik voelde me intens blij en vrolijk. Er kwam ook uit dat het goed voor mij is om aan stembevrijding te gaan doen. Mijn keelchakra verder helen! Jouw nazorg in de vorm van mijn beleving delen met jou, was heel prettig! Hierdoor kreeg ik duidelijk wat er is gebeurd en kan ik verder met mijn twee thema`s. Dank je wel voor jouw mooie concert!”

Ilse: “Heel erg bedankt voor de mooie klanken. Ze hebben bij mij helend gewerkt. Ik voel me steviger en “meer bij mezelf.”

Arij: “Hartelijk dank voor je kristallen klankschaalsessie. Wat een fijne energie. Heb geslapen als een roos en voel me weer WAKKER!!”

Anne: “Ik heb de kristallen klankschalensessie(s) bij Elly als zeer bijzonder ervaren, zowel individueel als in groepsverband. Elly straalt een veilige en hartverwarmende energie uit en dat is voor mij persoonlijk van groot belang. Tijdens de sessie worden lichaam en geest gezuiverd door de helende en wonderbaarlijke werking van de trillingen en geluiden van de klankschalen. Golven van gelukzalige momenten passeerden de revue. Elly maakt naast de klankschalen ook nog gebruik van een aantal andere harmoniserende instrumenten. Ik voelde een diepe staat van relaxatie na de sessie.
Een ervaring die voor herhaling vatbaar is voor mij.”

Gerda: “Ik had regelmatig last van duizeligheid ,alles ging dan draaien. Volgens mijn huisarts zou dit nooit meer helemaal over gaan. Maar sinds de klankschalensessie bij Elly ,heb ik hier geen last meer van; wonderbaarlijk wat klankschalen doen!”

Egbert: “Dank je Elly voor de fantastische klankschaalsessies. Ze geven me weer energie, een diepe ontspanning, minder pijn in mijn botten en zorgen voor een goede nachtrust. Tijdens de sessie voel ik me net een resonerende klankkast van een instrument.”

Ester: “Ik heb een drukke verantwoordelijke baan waarbij ik leiding geef aan diverse mensen. De trillingen van de kristallen klankschalen hebben een bijzondere uitwerking op mij. Ik heb deze meerdere malen mogen bijwonen en elke keer val ik in slaap. Voor mij betekend het dat ik mij volledig over kan geven aan de ontspanning. Nadien voel ik een innerlijke rust en het heeft een positief effect op mijn nachtrust”.