Klanklabyrint

Magische reis met labyrint en klankschalen

Elly Groot en Kitty Hendriks zijn je reisbegeleiders bij een bijzondere transformerende reis. Tijdens een wandeling door het labyrint kun je je bezinnen op jouw unieke weg door het leven. Aansluitend helpen de kristallen klankschalen je tijdens een klankconcert om deze ervaring diep in je wezen te integreren.

‘De enige reis die de moeite waard is, is de reis naar binnen.’
(William B. Yeats)

In het eerste deel van de avond geeft Kitty een korte introductie over het labyrint, waarna je zelf het labyrint mag betreden en al lopend kunt ervaren wat dit magische symbool jou te vertellen heeft.
Het labyrint is een oeroud inwijdingssymbool dat je uitnodigt de weg naar binnen te gaan. De weg naar het centrum van het labyrint, maar ook de weg naar jouw eigen kern. Je kunt het lopen van het labyrint zien als een wandelmeditatie waarbij je in contact komt met een diepere laag in jezelf.

De zuivere klanken en vibraties van de kristallen klankschalen hebben een rustgevende en helende werking op zowel geestelijk, emotioneel, lichamelijk en spiritueel niveau.

Als iedereen het labyrint gelopen heeft kun je heerlijk bijkomen op een matje en je laten meevoeren op de trillingen en klanken van de kristallen klankschalen van Elly.
Elly bespeelt haar tien kristallen klankschalen op intuïtieve wijze. Daarnaast gebruikt ze ook andere harmonische instrumenten. Het bespelen van de kristallen klankschalen is een soort trillingstherapie. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. De trillingen geven het hele lichaam een subtiele interne, cellulaire massage.

Wil je zelf iets meenemen om op én onder te liggen, bijvoorbeeld een yogamatje of een tuinkussen en een fleecedeken, zodat niets je in de weg staat volledig te ontspannen tijdens het klankconcert. Ook sloffen of dikke sokken zijn aan te bevelen.

We zien je graag zaterdag 22 november!
Elly en Kitty

Plaats: Centrum Goud – Eibergen
Datum: zaterdag 22 november 2014
Tijd: 19.30 uur
Kosten: € 15,- (Goud-leden: € 12,50)

AANMELDEN NODIG!
info@crystalyoga.nl of bel met Elly: 06-45633867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *