Driedaags yoga en inspiratie verwenweekend mei 2019

En nu ga je het anders doen! Heb je je ook voorgenomen om meer tijd voor jezelf te nemen? Dan is dit weekend perfect voor jou! Dit weekend staat in het teken van yoga, ontspanning en lekker eten in een prachtige omgeving.

We hebben een schitterende plek gevonden met sfeervolle kamers, heerlijke bedden en een gezellige huiskamer op een mooie plek in ons eigen Twente. Onze uitvalsbasis is het prachtige Erve Deperman in Reutum en nodigen je graag uit om onze gast te zijn op 10, 11 en 12 mei 2019.

We bieden jou een breed programma aan en jij bepaalt zelf aan welke sessies jij deelneemt, zodat dit echt jouw weekend wordt! Je kunt kiezen uit allerlei yogavormen en meditaties, van relaxed tot uitdagend en we sluiten af met een prachtige spirituele natuurwandeling onder leiding van een ervaren gids, die je met veel humor en kennis nieuwe inzichten biedt. Dit onderdeel is al jaren dé topper van ons weekend!

We begeleiden alle workshops met veel kennis, passie en aandacht zodat ze toegankelijk zijn voor iedereen, of je nu veel of weinig ervaring hebt.

Wat deelnemers zeggen:

” Genoten heb ik van een heerlijk ontspannen weekend!”

” Heel veel gekregen, rust en inspiratie!”

“Fantastisch, wat een fijn weekend!”

We houden zelf van lekker eten dus wordt je het hele weekend voorzien van heerlijke, versgemaakte maaltijden, een goed glas wijn en onbeperkt koffie, thee, fruit en lekkere tussendoortjes.
Dit 3 daagse all inclusive yogaweekend is écht een cadeautje voor jezelf!

 

Goed om te weten:
Het weekend start op vrijdagavond om 19.00 uur en eindigt op zondagmiddag om ongeveer 15.30 uur.

Alle kamers hebben goede boxsprings, een eigen wastafel, douches op kamer of naast de kamer en een gezellig zitje.

De kamers zijn zo ingericht dat alle bedden uit elkaar geplaatst kunnen worden en in de driepersoonskamers kan d.m.v slim geplaatste gordijnen een eigen hoekje worden afgeschermd.

Een bed in een kamer op indeling kost € 349,-Een bed in een eenpersoonskamer of een kamer voor alleengebruik kost € 399,-

Omdat per 1 januari 2019 de btw tarieven omhoog gaan, is het extra aantrekkelijk om op tijd te boeken!

Boek en betaal je vóór 1 januari 2019 dan betaal je voor een bed in een kamer op indeling €324,- en voor een bed in een eenpersoonskamer €374,-

Alle prijzen zijn inclusief alle maaltijden, hapjes, drankjes en tussendoortjes en alle aangeboden workshops. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en de handdoeken liggen voor je klaar.

Ga je mee?

Geef je ook snel op bij Yogalicious of Elly Groot van Crystal Yoga. Email voor info en opgave: info@crystalyoga.nl of bel Elly 06- 456 33 867.

 

 

 

 

 

Delen met:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+