ALGOED kristallen klankreis donderdag

Iedere 1ste donderdagavond van de maand neemt Elly Groot je mee op een bijzondere reis door je eigen lichaam. We beginnen met een steeds wisselende meditatie.

Na deze meditatie kun je heerlijk bijkomen op een matje en je laten meevoeren op de trillingen en klanken van de kristallen klankschalen. De klanken nemen je mee op je eigen innerlijke reis, als een thuiskomen bij jezelf.
Elly bespeelt haar tien kristallen klankschalen op intuïtieve wijze. Als ze samen bespeeld worden ontwikkelt zich een wonderbaarlijk harmonisch en energetisch klankspel. Daarnaast gebruikt ze ook andere harmonische instrumenten. Het bespelen van de kristallen klankschalen is een soort trillingstherapie. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. De trillingen geven het hele lichaam een subtiele interne, cellulaire massage.

De zuivere klanken en vibraties van de kristallen klankschalen hebben een rustgevende en helende werking op zowel geestelijk, emotioneel, lichamelijk en spiritueel niveau.

Super leuk ook jou te ontmoeten op Landgoed Algoed!

Wil je zelf iets meenemen om op én onder te liggen, bijvoorbeeld een yogamatje of een tuinkussen en een fleecedeken, zodat niets je in de weg staat volledig te ontspannen tijdens het klankconcert. Ook sloffen of dikke sokken zijn aan te bevelen.

Elly werkt met de Kristallen klankschalen in groepen, maar ook in haar praktijk op individuele basis als mensen een hulpvraag hebben, of gewoon heel diep willen ontspannen.
Daarnaast geeft Elly in Losser en Enschede Yogalessen en OSHO actieve meditatieworkshops, maar ook yogadagen en meditatieweekenden. Meer info: https://crystalyoga.nl/

Plaats: Landgoed Algoed, Enschede -Twekkelo
Datum: De 1ste donderdag van de maand: 5 feb- 5 mrt-2 april-
7 mei-4 juni en 2 juli.
Aanvang: 20.00 uur tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Kosten: € 15,00

Boeddhastrippenkaart: € 65,= voor 5x (i.p.v. € 75,=).Deze is 9 maanden geldig.2015 Boeddha strippenkaart Crystal Yoga

AANMELDEN NODIG!
Via: info@crystalyoga.nl
of bel met Elly: 06-45633867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *