Cursus yogaverdieping en filosofie

We starten bij de basis, het ontstaan van de yoga en de prachtige filosofie daarachter. Een paar duizend jaar geleden neergeschreven door Patanjali en nog steeds verrassend actueel én toepasbaar in het dagelijks leven, dus niet alleen tijdens de yogales.

Een boeiende cursus waarin we je meenemen op ontdekkingsreis naar jezelf en hoe jij omgaat met de wereld om je heen. Waarin je ontdekt dat je niet alleen bent op deze zoektocht en je kunt profiteren van de kennis van vele generaties yogabeoefenaars en andere inspirerende mensen uit verleden en heden. Waarin je leert van elkaar door met elkaar hierover van gedachten te wisselen. Deze cursus is een absolute verrijking voor jezelf en voegt verdieping toe aan jouw yoga practice.

Crystal Yoga en Yogalicious bieden deze cursus alweer voor de vierde keer aan, deze keer op 5 zaterdagmiddagen in de winter. Hét seizoen om weer met je aandacht naar binnen te keren.

De data zijn 12 en 26 januari, 9 februari, 2 en 16 maart, steeds van 13.30 tot 16.00 uur.

Voor maar 149 euro kun je meedoen aan deze fijne cursus. Natuurlijk zorgen we voor een kopje thee en alle lesmaterialen. Na afloop krijg je een prachtig cursusboek mee naar huis.

Meld je je samen aan dan krijgen jullie allebei 10 euro korting en betaal je slechts 139 euro.

Deze cursus is opgebouwd uit 5 lessen en we geven voorrang aan deelnemers die zich voor de hele cursus opgeven. Als er nog plaats is kun je ook een losse les bijwonen voor 35 euro. Het cursusboek kan dan los worden aangeschaft voor 10 euro.

Graag tot ziens bij deze boeiende cursus.
Astrid van Yogalicious en Elly van Crystal Yoga

Delen met:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+